Oplossingen en diensten op het gebied van gegevensbeveiliging

 

Changevision changeconsulting biedt oplossingen voor het beveiligingen van de persoonsgegevens en verwerkende processen. Daarnaast is Changevision changeconsulting ervaren in het opstellen van informatiebeveiligingsbeleid conform NEN 270001/2 en de begeleiding ervan bij de implementatie van een dergelijk kader.

Veilig bestanden delen

Er zijn slimme en innovatieve oplossingen beschikbaar voor het uiterst veilig uitwisselen van kleine tot zeer grote bestanden als het gaat om vertrouwelijke informatie.

Security Awareness

Creëer risico bewustzijn in het dagelijks werk van u en uw medewerkers omtrent de risico’s van het gebruik van informatie systemen.

Stimuleer de bewustwording omtrent de risico’s van het gebruik van Persoons- en informatiesystemen met het Security Awareness programma. Dit programma kan samen met u worden ontwikkeld specifiek voor uw organisatie. Onderdeel van dit programma is het bewust en bekwaam maken van uw medewerkers ondersteund door een algeheel trainingsprogramma.

Detecteer risicogedrag

Bescherm uw organisatie tegen risicovol gedrag van uw medewerkers en kwaadaardig gedrag van indringers aan de hand van een quick scan die we uitvoeren in uw organisatie. Na deze quick scan zijn we in staat u te begeleiden met de implementatie van de bevindingen.

Data Loss Prevention

Implementatie beveiligingsoplossingen welke aansluiten op uw organisatie inrichting.

Introductie

Sinds ruim 10 jaar verzorgt Changevision Changeconsulting succesvolle veranderingstrajecten. Destijds ontstaan vanuit de vraag om medewerkers en management te begeleiden tijdens complexe ICT veranderingstrajecten en/of implementaties. De basis hiervan is het vasthouden van veranderingsbereidheid bij medewerkers en het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Erica Breems-Schouten

Eigenaar Changevision